Velkommen til Holmen skole - se presentasjonsfilm!

Vi har laget en liten presentasjonsfilm om skolen vår. Se den her!

Rødt nivå fra mandag 25. januar

Det opprettholdes rødt nivå på videregående skoler i Asker fra og med mandag 25. januar.

Velkommen til åpent digitalt informasjonsmøte, for 10.trinnselever og foresatte

Mandag 25.januar, klokken 19.00 inviterer Holmen videregående skole til en digital Åpen dag.

Til elever, foreldre og ansatte på Holmen vgs

Vi ønsker med dette å informere om at 2 elever og 1 ansatt på Vg1, som har vært i nærkontakt med den smittede på Holmen videregåendeskole settes i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Asker. Karantenen gjelder fra søndag 17. januar og til og med fredag 22. januar. En elev på Vg1 har testet positivt for Covid-19. Kommuneoverlegen vurderer at alle andre elever kan møte på skolen som normalt.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Holmen pepperkakeby

Rødt nivå

Kommuneoverlegen i Asker kommune har anbefalt smitteverntiltak på rødt nivå for de videregående skolene. Dette innebærer blant annet minst 1 meters avstand mellom elever/ansatte i alle situasjoner. Ulike kohorter skal holde minimum to meter avstand. På Holmen videregående skole skal hver klasse kun oppholde seg i klasserommet eller på kohortens tildelte av fellesområder. Rødt nivå ref FHI: Ingen syke skal møte på skolen God hygiene Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming) Dele elever i mindre grupper Minst 1 meters avstand mellom elever/ansatte i alle situasjoner Unngå trengsel og store samlinger Vurdere alternerende oppmøtetider for elever Se også:   https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/smittevernveileder/ungdomsskole-vgo/ Elever som har mulighet oppfordres til å gå eller sykle til skolen.

Elevundersøkelsen gjennomføres uke 49-50

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. Elevundersøkelsen gjennomføres på Holmen skole i uke 49 og 50 for elever på 10. trinn og alle på videregående. For mer informasjon om elevundersøkelsen se  Informasjon på Udir.no

Halloween og skumle kaker

Skummel hjernekake og edderkoppkakene fikk (edderkopp-)bein å gå på da Halloween ble markert i skolens kantine forrige uke.  Edderkoppkake       Hjernekake

Høstaktivitetsdag

Årets høstaktivitetsdag på Holmen vgs ble avholdt 22. september i nydelig høstvær med strålende sol.

Velkommen til et nytt skoleår

Velkommen til første skoledag tirsdag 18. august!